6º Marató de Reus

Galería

 Exposiciones

 Quieres exponer

 Obras adquiridas

 Libros Publicados

 Quienes somos

 Mapa web

 Contacto

Benvolgut/ da, Com a part important del teixit social de la ciutat de Reus, us volemdemanar la vostra col?laboració fent arribar aquesta informació alsassociats, amics i familiars de la vostra entitat. Des del Banc de Sang i Teixits us volem informar que des del passat 20 de Desembre ens hem traslladat al nou Hospital Universitari Sant Joan deReus Av. Josep Laporte, 1. Ens aquest Hospital ens podeu trobar a la planta baixa, passadís de
color groc (D2) just davant de la porta principal d’entrada. Com a novetat també s’amplia l’horari de donació a les tardes de dimarts sent l’horari de dilluns a divendres de 9 a 15 i dimarts de 16 a 20 hores.

Les noves dependències del Banc de Sang i Teixits són molt més àmplies ocupen una superfície total de 300 metres quadrats. L’àrea de donació,
de 150 metres quadrats, disposa d’una sala d’extracció àmplia, de 50 metres quadrats, on hi han 3 lliteres de donació de sang. Us animen a
que vingueu a visitar les noves instal?lacions i col?laboreu en un acte cívic i solidari com es la donació.

Per qualsevol consulta us podeu posar en contacte a telèfon 977308556 o podeu consultar la nostra web www.donarsang.gencat.cat a on trobareu
tota la informació sobre la donació de sang i altres punts de donació.

Us recordem que els homes poden donar fins a 4 cops l’any mentre que les dones 3, respectant sempre un interval mínim de dos mesos entre
donacions de sang total. Les necessitats de sang són constants. Per tant, també ho han de ser les nostres donacions.

El personal del Banc de Sang estarà encantat de saber de quina entitat formes part.
Podeu estar segurs de que aquesta cooperació és un veritable exercici de solidaritat que contribueix a solucionar els problemes derivats de la
manca de sang a Catalunya. Gràcies per prendre part en la donació de sang.

Miriam Gili Godoy Tècnic de Promoció BST.Tarragona-Terres de l'Ebre 687887114

Barcelona serà la seu del

“Dia Mundial del Donant de Sang 2010”

Amb aquest anunci es reconeix el lideratge estatal i internacional de Catalunya en la promoció de la Donació de Sang

La ciutat de Barcelona ha estat escollida la seu del Dia Mundial del Donant de Sang de l’any 2010.

La decisió s’ha pres en el marc d’una reunió, que ha tingut lloc a Ginebra, entre les quatre agències promotores del Dia Mundial que són:

•Creu Roja Internacional i Mitja Lluna Roja,
•la Federació Internacional de Donants de Sang,
•la Societat Internacional de Transfusió Sanguínia,
•l’Organització Mundial de la Salut, i
•una delegació de la candidatura de Barcelona 2010, formada pel director general de Recursos Sanitaris del Departament de Salut, David Elvira; el president de la Federació Catalana de Donants de Sang, Marc Ibars; el president i el vicepresident de la Federación Española de Donantes de Sangre, Martin Manceñido i Pascual Segovia; i la coordinadora d’associacions de Banc de Sang i Teixits, Oti Ragull. Aquesta candidatura compta amb el ple suport del Ministeri de Sanitat i Política Social.

El Dia Mundial del Donant de Sang se celebra, cada any el 14 de Juny com a mostra de reconeixement als donants de sang de tot el món. També es pretén retre homenatge a les entitats i associacions que fomenten i promocionen la donació de sang.

El 14 de Juny ha estat designat per l’Assemblea Mundial de la Salut com a commemoració de l’accés universal a sang segura mitjançant la donació voluntària i no remunerada.
Des de fa cinc anys, la Diada dels Donants s’ha celebrat arreu del món amb diversos actes solidaris, lúdics i informatius. Catalunya ha participat d’aquesta jornada durant els darrers quatre anys. Enguany, prop de 200 països han celebrat l’esdeveniment a Abu Dhabi (Emirats Àrabs Units).

Federació Catalana de Donadors de Sang
Avd, de França, s/n 17007 - GIRONA
Tlf. 972 20 24 94 - FAX 972 22 44 05

http://www.donarsang.gencat.cat/ 

http://www.bancsang.net/

13 DE OCTUBRE 2009- 6º MARATÓN DONACIÓN DE SANGRE EN REUS.TARRAGONA - FOTOGRAFÍAS: AUTORIDADES. REGALOS DE LAS ENTIDADES PARA LOS DONANTES. DONANTES. VOLUNTARIOS. LOGOS DE TODAS LAS ENTIDADES PARTICIPANTES.

¡La Asociación ArtSalud, Participa En la Maratón de Donación de Sangre, los días 13 de octubre de Reus y 18 de octubre de Vila-seca, con la donación de varias obras de arte, una colección de puntos de libro inéditos realizados para la ocasión y 12 libros "ArtSalud con el cáncer de mama"! ACTUACIÓN DEL ARTISTA PEDRO ALBA

El Banco de Sangre y Tejidos, promueve diversas actuaciones dirigidas a fomentar las donaciones de sangre, para conseguir autosuficiencia.

Una de las actividades, se inició en abril de 2002

es la campaña de Martones de donación de sangre.

El 6º Maratón lo Celebramos el día 13 de octubre de 10 horas de la mañana a 10 h. de la noche de forma ininterrumpida.

En el Palau Bofarull.

Un sitio elegido, por su belleza, social y cultural.

Para realizar el Maratón de forma más animada.

Durante todo el día se realizarán sorteos.

De todas las donaciones recibidas por parte de otras instituciones,

ArtSalud se suma a está iniciativa, colaborando en todo lo que pueda.

Gracias.

 EDICIÓN ESPECIAL DE ARTSALUD PUNTOS DE LIBRO

 1ºPDF

 2ºPDF
6ª MARATÓN

Información envíada por la Asociación de Donantes de Sangre

 El Banc de Sang i Teixits promou diverses actuacions dirigides a fomentar les donacions de sang per aconseguir l’autosuficiència. Una de les activitats, que es va iniciar l’abril del 2002, ha estat la realització d’una campanya itinerant de Maratons de Donació de Sang, que es va començar fent en 12 poblacions catalanes durant el primer any, de les quals Reus va ser la primera. A dia d’avui son una seixantena les poblacions de tota Catalunya que se sumen a aquesta iniciativa.

Per sisena vegada Reus acollirà una Marató de Donació de Sang. Esperem comptar amb una gran participació ciutadana i és per això que, el proper dimarts 13 d’octubre de 2009, de 10 del matí a 10 del vespre (ininterrompudament), es podran realitzar donacions al Palau Bofarull.

Posarem el màxim de facilitats (activitats i regals, flexibilitat horària, refrigeri atractiu gratuït, espai cèntric, ambient agradable, ampli desplegament de mitjans...) per donar l’oportunitat als ciutadans de fer aquest gest solidari. Només cal tenir més de 18 anys i pesar 50 quilos o més.

L’objectiu d’aquest acte és sensibilitzar sobre la necessitat de prendre costum de donar sang, captar nous donants i aconseguir així un important nombre de donacions durant aquesta jornada.

l’organització de la Marató, el Banc de Sang i Teixits, l’Ajuntament de Reus i l’Associació de Donants de Sang del Baix Camp, Gracies.

  página siguiente

 Exposición Montblanc

Asociación ArtSalud - © Copyright