Galería

 Exposiciones

 Quieres exponer

 Obras adquiridas

 Libros Publicados

 Quienes somos

 Mapa web

 Contácto

Ciurana. Reus

Esclat de llum, óleo, precio recomendado 250€

Ciurana de Reus

PAQUITA CIURANA HA EXPOSAT INDIVIDUALMENT A REUS I CAMBRILS, COL·LECTIVAMENT A MONT-ROIG, REUS, ALTAFULLA, ROC DE SANT GAIETÀ, I CAMBRILS. TÉ UN ESTIL MOLT PERSONAL, AMB PINTURA A L'OLI I TÈCNICA MIXTA, ES CARACTERITZA PER UNA FORTA EXPRESIVITAT I ENERGIA EN EL TRAÇ. FA UNA PARTICULAR INTERPERTACIÓ DE LA REALITAT I LI DÓNA EL SENTIT QUE SUBJECTIVAMENT LI INTERESSA.

PERTANY A L'ASSOCIACIÓ"PINZELL TREMPAT" DE REUS,PINTORS A L' OLI,DIRIGIT PER LA PINTORA MARTA ARGENTINA .PASSA PER DIFERENTS TALLERS DE LA LOCALITAT DE REUS, ENTRE ELLS EL DEL PINTOR VICENÇ FERRER .
PARTCIPA EN DIFERENTS CONVOCATORIES ARREU DE L'ESTAT. DESDE EL MES D'ABRIL DE 2004 PERTANY A L'ASSOCIACIÓ CAMBRILS ART TOTAL(C.A.T)

PREMIS:

2000- MENCIÓ HONORÍFICA EN LA 5ª BIENNAL DE PINTURA DEL BAIX CAMP ( PALAU BOFARULL) .

2001- PREMI PROMOCIÓ LOCAL EN EL XXI PREMI DE PINTURA VILA DE CAMBRILS 2001.

2002- SELECCIONADA EN EL SISÈ CONCURS BIENNAL DE PINTURA DEL BAIX CAMP.

2002- SELECCIONADA EN EL II CONCURS DE PINTURA DEL POBLE DE JESÚS(TORTOSA)

2003- FINALISTA EN EL 3r PREMI DE PINTURA CEFERINO OLIVÉ.(FUNDACIÓ PRIVADA REDDIS-REUS)

2004- SELECCIONADA EN LA 14ena EDICIÓ DELS PREMIS ARNAU DE PALOMAR EN LA CATEGORIA DE PINTURA, ORGANITZAT PER L'AJUNTAMENT DE RIUDOMS I EL CENTRE DE ESTUDIS RIUDOMENCS ARNAU DE PALOMAR.

2006-SELECCIONADA EN LA 16ena EDICIÓ DELS PREMIS ARNAU DE PALOMAR EN LA CATEGORIA DE PINTURA, ORGANITZAT PER L'AJUNTAMENT DE RIUDOMS I EL CENTRE DE ESTUDIS RIUDOMENCS ARNAU DE PALOMAR.

2006- PREMI EN EL XXè CONCURS DE PINTURA RAPIDA ORGANITZAT PER L'AJUNTAMENT D'HORTA DE SANT JOAN.

2006- 2on PREMI EN EL PRIMER CONCURS DE PINTURA "EL VI" DENOMINACIÓ D'ORIGEN TARRAGONÈS. ORGANITZAT PEL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONA.

2006- PRIMER PREMI LOCAL EN EL 26è PREMI DE PINTURA VILA DE
CAMBRILS 2006.
2007- SELECCIONADA EN EL II PREMI NACIONAL DE PINTURA "ATENEO DE ALICANTE".

2007- TERCER PREMI EN EL 7è CONCURS DE PINTURA DEL POBLE DE JESUS. ORGANITZAT PER L'ENTITAT MUNICIPAL DESCENTRALITZADA DE JESUS.

2007-SELECCIONADA EN LA 17ena EDICIÓ DELS PREMIS ARNAU DE PALOMAR EN LA CATEGORIA DE PINTURA, ORGANITZAT PER L'AJUNTAMENT DE RIUDOMS I EL CENTRE DE ESTUDIS RIUDOMENCS ARNAU DE PALOMAR.

2008- PRIMER PREMI EN EL VIII CONCURS DE PINTURA DEL POBLE DE JESÚS, A TORTOSA. ORGANITZAT PER L'ENTITAT MUNICIPAL DESCENTRALITZADA DE JESÚS.

2008- PREMI EN EL XXIIè CONCURS DE PINTURA RÀPIDA ORGANITZAT PER L'AJUNTAMENT D'HORTA DE SANT JOAN.
Paquita_ciurana@hotmail.com

Ir a galería de obras

Asociación ArtSalud - © Copyright